Mediateca

Mediateca

L’Associació Impacte. Cinema i Drets humans, organitzadora del Festival IMPACTE!, té com a primera finalitat la creació d’iniciatives de sensibilització i formació de la ciutadania en els drets humans, la justícia global i el desenvolupament sostenible, a través dels mitjans audiovisuals i multimèdia.

El segon projecte que desenvolupem és el de la creació de la Mediateca Impacte de Drets humans, en català, que posarà a l’abast de la ciutadania una creixent col·lecció  en línia de pel·lícules internacionals, subtitulades al català.

La Mediateca Impacte de Drets humans és una iniciativa innovadora i original que s’adreça a diferents públics i sectors: a la comunitat que treballa els Drets humans, la Pau i la Justícia global; a la comunitat educativa, de tots els nivells; a grups social i agents culturals determinats, i a la ciutadania en general.

Estem desenvolupant el projecte en els seus aspectes de contingut, tecnològics, de difusió i de finançament, amb l’objectiu de llençar-lo a internet a la tardor d’aquest 2022.

La Mediateca Impacte de Drets humans compta amb el suport de la Fundació.Cat, i confiem atraure altres col·laboradors, públics i privats.

Si voleu estar informats dels progressos del projecte, podeu subscriure-us al nostre newsletter.

 

Amb el suport de

Newsletter

Newsletter