Why

Reproducir vídeo

Títol original: Why

Gènere: Documental

Direcció: Natxo Leuza

País: Espanya

Any: 2023

Durada: 22'

Idioma: Ucraïnés

Subtítols: Català, castellà

Tema: Guerra d'Ucraïna, Migració

Sinopsi: Per què aquesta guerra? Per què ens disparen? Per què ho destrueixen tot? Per què tinc por? Per què ens volen matar? Per què tant odi? Per què assassinen els nostres fills? Per què ens humilien? Per què ens ho prenen tot? Per què he de fugir? Per què algú ha decidit esborrar-ho tot?

► Gaudeix d’aquest curt gratuïtament fins al 28 d’abril. Subscriu-te al newsletter i començarà a reproduir-se després d’uns segons. No oblidis votar el curt al final del vídeo per ajudar-nos a triar el Premi del Públic al Millor Curtmetratge.

Entrades
Presencial

Entrades
Online

Només disponible a la Versió Presencial

Why - Director

Natxo Leuza

Fa més de 15 anys que treballa com a cineasta, guionista, muntador i postproducció al cinema. Té una llarga trajectòria en el món del documental, treballant en nombrosos projectes a diversos països del món: Sierra Leone, Benín, Togo, Mauritània, Gàmbia, Uganda, Guatemala, El Salvador, Qatar, Haití, Ucraïna, Bangla Desh… Com a director realitza el seu segon llargmetratge i ha realitzat diversos curtmetratges que han estat seleccionats i premiats en nombrosos festivals nacionals i internacionals.