Insubmises

Reproducir vídeo

Títol original: Insumisas

Gènere: Documental

Direcció: Laura Dauden, Miguel Angel Herrera

País: Espanya

Any: 2023

Durada: 26'

Idioma: Àrab, Espanyol, Francès

Subtítols: Català, castellà

Tema: Violència de gènere i repressió política al Sahra

Sinopsi: La gravetat de la violència comesa per l’estat del Marroc contra les dones sahrauís, i el coratge de cinc activistes que lluiten pels seus drets amb una determinació indestructible.

► Gaudeix d’aquest curt gratuïtament fins al 28 d’abril. Subscriu-te al newsletter i començarà a reproduir-se després d’uns segons. No oblidis votar el curt al final del vídeo per ajudar-nos a triar el Premi del Públic al Millor Curtmetratge.

Entrades
Presencial

Entrades
Online

Només disponible a la Versió Presencial

Unsubmissive - Directores

Laura Dauden, Miguel Angel Herrera

Laura Dauden és una directora, guionista i productora brasilera establerta a Catalunya. És membre de Cima (Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals d’Espanya), Dones Visuals i EWA (Xarxa Europea de Dones Audiovisuals). Miguel Angel Herrera és un director, director de cinema i editor colombià. En els darrers anys, ha produït diversos documentals i campanyes premiats per a organitzacions internacionals. És membre de Docma (Associació Espanyola de Cinema Documental). L’any 2012, Laura i Miguel van fundar Forward Films, una productora de documentals independent centrada en temes de gènere, medi ambient i drets humans. La seva filmografia recent inclou «Unsubmissive» (2023), «Occupation Inc». (2020), «The Hosts» (2020) i «Free Motherhood». Les seves pel·lícules s’han vist en festivals com el Festival Internacional de Cinema de Santa Bàrbara, el Festival de Cinema de Màlaga, el Festival Internacional de Cinema de São Paulo i el Festival Internacional de Cinema de Drets Humans de Sant Sebastià.