Flashback for the Future

Reproducir vídeo

Títol original: Flashback for the Future

Gènere: Documental artístic

Direcció: Semen Gorov

País: Ucraïna

Any: 2023

Durada: 12'

Idioma: Ucraïnés

Subtítols: Castellà

Tema: Guerra d'Ucraïna

Sinopsi: L’obra Flashback, del músic Ihor Poklad, que proposa una reflexió sobre el temps, serveix de base per a que uns ballarins i ballarines ucraïnesos expressin els seus sentiments sobre la guerra que els rodeja. Mentre, el mestre reviu la seva experiència amagat al soterrani de casa seva durant dues setmanes, quan l’exèrcit rus va ocupar la seva ciutat.

► Gaudeix d’aquest curt gratuïtament fins al 28 d’abril. Subscriu-te al newsletter i començarà a reproduir-se després d’uns segons. No oblidis votar el curt al final del vídeo per ajudar-nos a triar el Premi del Públic al Millor Curtmetratge.

Entrades
Presencial

Entrades
Online

Només disponible a la Versió Presencial

Flashback for the Future - Director

Semen Gorov

Nascut el 1971, es va graduar a la Universitat Nacional de Teatre, Cinema i Televisió Ivan Karpenko-Kary amb una especialització en direcció de cinema. Després d’això, Gorov va començar a fer vídeos per a artistes ucraïnesos, el seu treball ràpidament es va fer popular tant a Ucraïna com a l’estranger. També va treballar per a canals de televisió com First National, Inter i 1 + 1 i va dirigir prop d’un centenar de vídeos musicals i els musicals «Evenings on a farm near Dikanka» i «Cinderella».