Donde no habite el olvido

Reproducir vídeo

Títol original: Donde no habite el olvido

Gènere: Documental

Direcció: María Clauss

País: Espanya

Any: 2023

Durada: 13'

Idioma: Castellà

Subtítols: Sense subtítols

Tema: Memòria històrica, Execucions sumàries, Guerra Civil Espanyola, Franquisme

Sinopsi: Huelva va patir una dura repressió per part dels revoltats durant els anys de la guerra civil i el franquisme. Tot i que a partir del mes d’agost de 1936 ja no hi va haver contesa a la província, s’han recomptat més de 8000 desapareguts i 126 fosses. Una carta de comiat, llocs de repressió, històries de vida de represaliats mitjançant els relats de les seves filles i fills, creen un relat perquè No hi hagi lloc a l’oblit.

► Gaudeix d’aquest curt gratuïtament fins al 28 d’abril. Subscriu-te al newsletter i començarà a reproduir-se després d’uns segons. No oblidis votar el curt al final del vídeo per ajudar-nos a triar el Premi del Públic al Millor Curtmetratge.

ESTRENA A CATALUNYA

Entrades
Presencial

Entrades
Online

Només disponible a la Versió Presencial

Donde NO habite el olvido - Directora

María Clauss

Fotògrafa Freelance. Llicenciada en Ciències de la Informació, branca Imatge i so per la Universitat Complutense de Madrid 1992. Experta en tècniques de realització de documentals TV per la mateixa Universitat. Promotora i Directora de creativa WOFESTHUELVA (mostra de cinema realitzat per dones. www.wofesthuelva.es). Sòcia fundadora de l’associació INvisible, el periodisme visible que transforma el món.