Del otro lado del jardín

Reproducir vídeo

Títol original: Del otro lado del jardín

Gènere: Ficció

Direcció: Daniel Posada

País: Colombia, Espanya

Any: 2023

Durada: 117'

Idioma: Castellà

Producció: Infinito Studios

Tema: Dret a una mort digna, Eutanàsia a Colòmbia

Sinopsi: Després d’ajudar la seva mare convalescent a morir –i decidir acabar amb la seva pròpia vida–, l’escriptor i poeta Carlos Framb, desperta uns quants dies després a la llitera d’un hospital acusat d’un crim que ell anomena un acte d’amor profund. Segueix el procés judicial per intentar defensar el seu punt de vista, davant l’acusació d’«homicidi» que defensa la fiscal. Basada en fets reals.

ESTRENA MUNDIAL

Entrades
Presencial

Entrades
Online

Només disponible a la Versió Presencial

Del Otro Lado del Río - Director

Daniel Posada

Daniel és un director, productor i showrunner de cinema i televisió que ha filmat projectes a Mèxic, Estats Units i Colòmbia. Als inicis de la seva carrera es va exercir sobretot en cinema independent amb deu pel·lícules produïdes; entre elles destaquen títols com «Opening Night» (2016), i «Bound to Vengeance» (2015); aquesta última, parteix de la Selecció Oficial del Festival de Cinema Sundance.

El seu treball més destacat ha estat el thriller polític «El Chapo» (Netflix Original, 2018) amb tres temporades, i que va aconseguir el primer lloc de sèries més vistes de parla hispana a tota la plataforma de Netflix. Durant 2017 i 2018 es va exercir com a Creador i Showrunner de la sèrie «Tijuana» (Netflix), a més de compartir crèdits com a director i guionista.

Daniel també va ser Showrunner en la producció d’una nova sèrie per a BTF Media, un crim thriller de nom “ La Muchacha Que Limpia” estrenada per HBO MAX el 2021. «Del otro lado del jardín» (2022), suposarà el seu primer llargmetratge com a director.

Filmografía

– Del otro lado del jardín (2022)