Simfonia per un món nou

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Simfonia per un món nou

Gènere: Documental

Direcció: Jordi Llompart

País: Espanya

Any: 2022

Duració: 41'

Producció: Gen Image Media

Tema: Drets Humans, Dret a la vida, Drets de les dones

Sinopsis: Obra entre documental i experimental que presenta una visió del món que tenim i provoca una reflexió sobre el món que volem a partir de l’atractiva conjunció d’imatges i la música de Roger Subirana.

Pel·lícula inaugural el dimecres 3 de maig a les 19:30 a la seu de Barcelona als Cinemes Girona i a la de Lleida al Screenbox.

ESTRENA ESPANYA

Entrades
Presencial

Del 3 al 7 de maig

Entrades
Online

Del 8 al 21 de maig

Només disponible a la Versió Presencial

Jordi Llompart

Jordi Llompart és productor, director i guionista. Durant tretze anys va dirigir i presentar diversos programes informatius a TVC, principalment els Telenotícies de TV3, del que va ser un dels seus rostres més populars. A TV3 va dirigir la sèrie documental sobre el patrimoni cultural de la humanitat «L’oblit del passat». El seu èxit el va animar a crear l’any 2000 la seva pròpia productora i a produir i dirigir pel·lícules i sèries documentals d’àmbit internacional, principalment en format IMAX i 3D, sent-ne pioner a Catalunya i Espanya. Entre les seves obres més reconegudes hi ha la multi-premiada producció per a cinemes IMAX «El misteri del Nil»; la primera pel·lícula europea de ficció rodada íntegrament en 3D estereoscòpic «Viatge màgic a l’Àfrica», i el llargmetratge documental sobre la història del FC Barcelona «Barça Dreams». Llompart ha produït i dirigit moltes altres sèries i pel·lícules documentals distribuïdes arreu del món, com «Nòmades de la condició humana», «Asha la filla del Ganges», «The last Wild», i «Restoring Dignity». Llompart també és autor de diversos llibres, i actualment presideix la Societat Nova Geogràfica de Catalunya.

Filmografía

– Restoring Dignity (2019)
– The world of the Fatimids (2018)
– The Last Wild (2017)
– Barça Dreams (2015)
– La fi dels grans felins (2012)
– Viatge Màgic a Àfrica (2010)

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer