Pocos, buenos y seguros

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Pocos, buenos y seguros

Gènere: Ficció

Direcció: Ales Payá i Gorka Lasaosa Oleaga

País: Espanya

Any: 2022

Duració: 20'

Idioma: Castellà

Producció: Empatik Films

Tema: Drets de les persones preses, Coordinadora de Presos en Lucha (COPEL)

Sinopsis: Un presoner comú s’enfronta al règim penitenciari del final de la dictadura espanyola. Fugint de l’hostilitat i l’alienació dels seus companys, trobarà una oportunitat més alliberadora que la seva pròpia fugida. Com Model 77, el curt està basat en la història de la COPEL.

Premis i Festivals

- Millor Curt al Filmets Badalona 2022, Espanya

Entrades
Presencial

Del 3 al 7 de maig

Entrades
Online

Del 8 al 21 de maig

Del 8 al 21 de maig

Ales Payá i Gorka Lasaosa Oleaga

Ales Payà (Elda, 1983) és un cineasta multidisciplinari, productor i director de diversos títols premiats a festivals i emesos per TV com La xifra negra, millor pel·lícula al Festival de Cinema i DDHH, Sant Sebastià 2018, i emesa a TV3 i ETB, i a FILMIN. Actualment està desenvolupant els documentals Anhedonia i Sanitàries.

Gorka Lasasoa Oleaga (Barcelona, 1982) és actor. Ha participat a més de 20 sèries entre les quals destaquen els seus últims papers a Narcos, de Netflix Mèxic, Amar es para siempre, d’ A3, El Caso, de TVE, i a diverses pel·lícules com Amigos, Fuga de Cerebros, Fuga de Cerebros 2, Yo soy la Juani, de Bigas Luna i La mujer ilegal, de Ramon Térmens. A partir de 2014 inicia la seva carrera com a director teatral en Las Mejores Ocasiones, Mata a tu alumno, Siamesas i Oscuridad, obtenint amb totes elles un rotund èxit de crítica i taquilla. Amb aquest nou projecte, a més d’interpretar a Paco, el Cap de Serveis, aconsegueix una de les seves metes, treballant darrere de les càmeres.

Filmografía

Ales Payá
– Pocos, buenos y seguros (2022)
– La doctrina de las pelotas asesinas (2019)
– La cifra negra (2018).

Gorka Lasasoa
– Pocos, buenos y seguros (2022)

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer