Llarg camí a casa

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Long Walk Home

Gènere: Documental

Direcció: Joshua Reeves

País: Regne Unit

Any: 2022

Duració: 15'

Idioma: Anglès

Subtítols: Català

Producció: Omnivert Media / Sony / Eleven

Tema: Abusos policials, Violència de gènere, Racisme

Sinopsis: Llarg camí a casa té lloc a la nit més freda de l’any al sud de Manchester. Stormy, una jove de color, i la seva amiga tornen a casa, quan un policia les atura i interroga, d’una manera força intimidatòria.

Versió Online: Pots veure aquest curtmetratge gratuïtament en aquesta pàgina des del 8 al 21 de maig. Només has de subscriure’t al nostre newsletter i el vídeo començarà a reproduir-se.

Envia’ns el teu vot: Al final del vídeo apareixerà un botó amb el qual podràs enviar el teu vot que ens ajudarà a triar el Premi al Millor Curtmetratge de la nostra 3a edició.

ESTRENA EUROPA

Premis i Festivals

- British Urban Film Festival 2022, Regne Unit

Entrades
Presencial

Del 3 al 7 de maig

Entrades
Online

Del 8 al 21 de maig

Del 8 al 21 de maig

Joshua Reeves

Director afincat a Manchester, ha estat treballant en projectes cinematogràfics de ficció durant els darrers 5 anys. La seva obra se centra en qüestions d’identitat, tant individual com social. Recentment ha escrit i dirigit una trilogia de curtmetratges centrats en el tema de la identitat negra contemporània, atès el seu interès en històries úniques i reals que tracten sobre la història, la cultura i els problemes socials de la comunitat negra.

Filmografía

– Long Walk Home (2022)
– Oxtail (2021)

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer