Rosa Rosae. La guerra civil

Reprodueix vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Rosa Rosae. La guerra civil

Gènere: Curtmetratge Documental

Direcció: Carlos Saura

País: Espanya

Any: 2020

Duració: 6'

Idioma: Castellà

Producció: Atrece Creaciones

Tema: Memòria històrica, Guerra Civil Espanyola

Sinopsis: Saura recupera més d’una trentena d’imatges i dibuixos que imprimeix, manipula i després filma, per conformar una història que, si bé recrea la Guerra Civil Espanyola, també reflecteix els horrors d’una guerra universal a través dels ulls d’un nen.

Torna al menú de Curtmetratges

Premis i Festivals

- Festival de San Sebastián (2021)
- Festival de Documentales de Uruguay Atlantidoc (2021)
- Festival Internacional de Curtmetratges In the Palace (2022)

Entrades
Versió Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te la nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

Entrades
Versió Online

Disponible de l'11 al 24 d'abril

Rosa Rosae, la geurra civil - Poster

Carlos Saura

Carlos Saura és un dels cineastes espanyols de més renom internacional. Tres cops nominat a l’Oscar, ha cultivat des de petit una gran passió per l’art. Fotògraf, guionista, novel·lista i director de teatre i cinema, Saura és un dels referents del cinema espanyol. Destaquen entre els seus títols ‘Cría Cuervos’, ‘Carmen’, ‘¡Ay, Carmela!’, ‘Flamenco’ y ‘Sevillanas’.

Filmografía

– El Rey de todo el mundo (2021)
– Flamenco (1995)
– Sevillanas (1992)
– ¡Ay, Carmela! (1990)
– Cría cuervos (1976)

Newsletter

Newsletter