Estos muros

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Estos muros

Gènere: Documental

Direcció: Alberto Pascual Rodríguez

País: Espanya

Any: 2021

Duració: 67'

Idioma: Castellà

Producció: Alberto Pascual PC

Tema: Memòria històrica espanyola, esclavatge i treballs forçats

Sinopsis: A prop de la Serra de Madrid, entre les ruïnes d’un edifici proper a les vies del tren, Alberto Pascual troba un poema que va escriure quan era petit. Aquest objecte serà el punt de partida per investigar, a través de testimonis, publicacions i fotografies, com la Redempció de Penes pel Treball es va utilitzar a tot el país i va permetre a empreses públiques i privades comptar amb presoners republicans com a mà d’obra  forçada. el divendres 8 d’abril a les 20:00 a la seu de Lleida als cinemes Screenbox, i el dissabte 9 d’abril a les 18:00 a la seu de Barcelona als Cinemes Girona.

Cinefòrum amb el director el divendres 8 d’abril a les 20:00 a la seu de Lleida als cinemes Screenbox, i el dissabte 9 d’abril a les 18:00 a la seu de Barcelona als Cinemes Girona.

Torna al menú de Llargmetratges

ESTRENA A CATALUNYA

Premis i Festivals

- Saraqusta Film Festival (2021)
- Millenium International Film Festival, Brussel·les (2021)
- Festival Internacional Echoes of Katyn (2021)

Entrades
Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te la nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

8 d'abril

20:00h.

Entrades
Online

Disponible de l'11 al 24 d'abril

Alberto Pascual Rodríguez

Alberto Pascual és director i productor audiovisual. En actiu des dels anys vuitanta, ha dirigit projectes publicitaris, espectacles i desenvolupat projectes audiovisuals. Està especialment compromès amb la difusió d’històries que amplifiquin missatges transformadors i potenciïn valors que ens ajudin a transitar el nostre temps de manera més conscient.