Puntes trencades

Sinopsi: Una dona calba i un home amb els cabells llargs intenten que un oficial de policia els eximeixi de les sancions que els han posat per conduir sense hijab.

Llibertat

Sinopsi: Enfrontant el seu destí imminent, Josefina abraça els seus records per acomiadar-se, transportant l’espectador i espectadora en un viatge emocional que uneix el passat i el present, tot compartint la seva commovedora història de comiat i de connexió humana.

La veu dels altres

Sinopsi: Rim és una intèrpret tunisiana que treballa a França en procediments d’asil. Cada dia tradueix les històries d’homes i dones exiliats, les veus dels quals li plantegen preguntes sobre la seva pròpia història.

Les fronteres mai moren

Sinopsi: Una família kurda es veu obligada a abandonar casa seva a causa de la guerra a la seva terra. Tenen un camí difícil per arribar a la frontera.

La asistente

Sinopsi: Clara és una nena que fa d’assistent del seu pare en un consultori dental informal. Un dia, a l’hora de dinar, arriba una pacient nova que la pren per sorpresa perqué no la tenia l’agenda de cites.

Jaula libre

Sinopsi: En aquest pla seqüència, Ismael és ingressat a la presó i incomunicat. En la seva solitud escolta un xiulet provinent de l’interior de la presó. Intenta respondre-hi, però no sap xiular. Mentre ho continua intentant la càmera mostra els dibuixos a les parets indicant el pas del temps. Gran i desesperat, després d’anys aconsegueix […]

El dia que Satan va plorar

Sinopsi: El dia que Satan va plorar és una invitació audiovisual a un món mental i personal que pretén estimular el públic a reflexionar sobre l’agent principal de les guerres i, sobretot, les conseqüències que omplen l’agent d’un remordiment extrem.