Sororitat. Espai. Igualtat

Sinopsis: Kyzzhibek Batyrkanova és la directora del primer programa que prepara el llançament d’un nanosatèl·lit des del Kirguizistan. Profundament compromesa en la construcció de satèl·lits, Batyrkanova ha involucrant altres noies joves en aquest projecte, amb la idea de difondre també el feminisme. Anteriorment, Kyzzhibek va viure una relació abusiva que incloïa assetjament i l’amenaça d’un […]

Només són negocis

Sinopsis: Només són negocis és un curtmetratge sobre el tràfic de persones i l’esclavitud moderna. Però el punt de vista és inesperat i pertorbador, més intimista que documental. Una pel·lícula surrealista, onírica, no-lineal i experimental.

No siguis amable

Sinopsis: Pobles idíl·lics amaguen traces de tristor i patiment que els éssers humans s’infligeixen els uns als altres. Una pel·lícula basada en les històries de persones que creuen les fronteres en busca de pau, però que no troben sinó humiliació.

Maldita. Una cançó d’amor a Sarajevo

Sinopsis: El seu déu és l’Amor. La seva pàtria la Terra. El seu gènere?: humà. A Maldita, una cançó d’amor a Sarajevo, Bozo Vreco, l’artista més revolucionari dels Balcans, i amb la col·laboració de Clara Peya, canta a la vida, a la superació i a la història d’amor entre dues ciutats, Sarajevo i Barcelona, que […]

Les violències no existeixen

Sinopsis: Cossos apallissats, ulls rebentats, ossos trencats. Joves humiliats, dones violentades i violades. Persones assassinades. Però se’ns diu que la violència no existeix.