Única

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Única

Gènere: Curtmetratge Documental

Direcció: Hugo Mata Parducci

País: El Salvador

Any: 2019

Duració: 20'

Idioma: Castellà

Producció: Hugo Mata

Tema: Feminisme, igualtat d'oportunitats laborals

Sinopsis: A El Salvador, un important moviment teatral està començant a establir-se al país, on moltes dones lideren part d’aquesta nova onada en les arts escèniques. Aquest és un retrat de la part tècnica d’un muntatge teatral. Aquesta és la història de Yamileth, tècnica d’il·luminació; curiosament, potser els professionals més invisibles en les arts escèniques, aquells que fan possible que la funció es realitzi, darrere d’escena. Yamileth ens explica la seva vida; reflexiona sobre les dificultats i la seva lluita constant per fer que el seu treball sigui visible i respectat, com a dona.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Curtmetratges
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals

ESTRENA A CATALUNYA

Entrades
Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Hugo Mata Parducci

Actor i director de teatre, neix al Salvador el 1976. L’any 2004 es gradua com a llicenciat en Arts Escèniques a la Universitat Nacional de Costa Rica, on combinarà el seu treball d’actor amb el de la producció audiovisual en el sector de la publicitat, fins a l’any 2006 quan viatja a Espanya. Treballa en diversos projectes de cinema i de teatre a Barcelona i Madrid, on resideix actualment. Combinant el seu treball com a cap d’escena i tècnic de maquinària en teatre.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer