Primer de novembre

Reprodueix vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: November 1st

Gènere: Curtmetratge Ficció

Direcció: Charlie Manton

País: Regne Unit

Any: 2019

Duració: 25'

Idioma: Anglès

Subtítols: Català i castellà

Producció: Teodora Shaleva, NFTS

Tema: Pena de mort

Sinopsis: Una dona adulta descarrega la seva enorme tensió en tothom que se li posa davant i, en especial, en la seva filla, mentre les dues viatgen a presenciar l’execució de l’home condemnat per l’assassinat del seu fill.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Premis i Festivals

- Medalla de Bronze als Premis Estudiantils de l'Acadèmia (2019)
- Millor actriu al 24fps International Short Film Festival (2019)
- Medalla de plata al 24fps International Short Film Festival (2019)
- Premi del públic al Lago Film Festival (2020)
- Millor Curt al Lucca Film Festival (2019)
- Premi del públic a This is England Film Festival Rouen (2019)

Entrades
Versió Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te al nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

Entrades
Versió Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

125-poster_November 1st  (1)

Charlie Manton

Charlie Manton és un director i guionista que viu a Londres. El seu curt “Primer de novembre” protagonitzat per Lindsay Duncan va ser guanyador al Student Academy Awards. Actualment està en procés de desenvolupar nous projectes.

Filmografía

– November 1st (2019)
– My Mother (2018)
– Tell Me (2017)
– Second Skin (2016)
– Beneath Water (2014)

Newsletter

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer