Les regles d’èxit de l’Arnold

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Le regole di Arnold per il successo

Gènere: Documental

Direcció: Dario Tepedino

País: Itàlia

Any: 2020

Duració: 68'

Idioma: Italià

Subtítols: Català i castellà

Producció: Dario Tepedino

Tema: Crims d’estat: abús policial i encobriment judicial d’un assassinat

Sinopsis: El 2015, Mauro Guerra tenia 32 anys. Llicenciat en economia i comerç, apassionat del bodybuilding i la pintura, una tarda calorosa va ser assetjat a casa seva durant diverses hores per agents de la policia local i, després de negar-se a sotmetre’s a la seva custòdia no justificada, va fugir descalç i en roba interior pels carrers de Carmignano Sant’Urbano, fins a ser abatut d’un tret.

Activitat: Pots veure aquí el cinefòrum online que va tenir lloc el 16 d’abril amb el director Dario Tepedino i un representant de l’ONG Iridia.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Llargmetratges documentals
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Curtmetratges

ESTRENA MUNDIAL

Entrades
Online

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Dario Tepedino

Dario Tepedino, director, autor i guionista, va néixer a la província de Salern el 1978. Després dels seus estudis científics va assistir a l’escola de Teoria i tècnica de comunicació audiovisual del director i guionista Salvatore Nocita de Milà, que va acabar el 2003. Es va traslladar a Bolonya on va començar la seva carrera com a videomaker independent per la principal emissora de televisió nacional. Va fundar Dadalab i, el 2006, va començar a crear i produir formats per a Gambero Rosso Channel, Caccia i Pesca TV. El 2013, va realitzar el documental d’investigació “El meu nom és Massimo i demano justícia”, que va obtenir la menció especial DE-R dins de la revisió Doc Under 30 i va iniciar la col·laboració amb les associacions Acad i Sulla Pelle di tutti per a les quals es va ocupar de les entrevistes i documentals sobre morts estatals.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer