Indocumentado sin miedo

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: Indocumentado sin miedo

Gènere: Documental

Direcció: Arturo Pulido Garcia

País: Mèxic

Any: 2020

Duració: 90'

Idioma: Castellà

Producció: Arturo Pulido Garcia, Jane Arapawe

Tema: Migració i refugi, èxode de centre-americans cap als EUA entre 2018 i 2019

Sinopsis: Pròxima al col·lapse social, la ciutat de Los Angeles s’omple de protestes a favor dels immigrants i en contra de les deportacions sota l’administració de Trump. A la frontera amb Mèxic milers de persones intenten creuar cada dia Tijuana, l’espera no té cabuda entre els rostres migrants, l’asil polític als Estats Units és una odissea, un malson. De mica en mica, van descobrint la veritat; creuen un país caminant, saltant-hi a sobre, envaint-lo. Entre els seus testimonis trobem un comú denominador: l’angoixa. I la intolerància americana segregada divideix famílies. El dolor es torna analgèsic per a la felicitat. Famílies senceres sobreviuen als carrers de Tijuana o buscant asil polític.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Llargmetratges documentals
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Curtmetratges

ESTRENA A CATALUNYA

Premis i Festivals

- Millor pel·lícula de la categoria Open Frontiers al Ventotene Film Festival XXIV
- Selecció oficial Primer festival anual de cinema de justícia social i econòmica - 2021
- Selecció oficial 9è FriCine - Festival Internacional de Cinema Socioambiental - 2020
- Secció Oficial Cinema Lab - 2020

Entrades
Online

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Arturo Pulido Garcia

El director Arturo Pulido ha desenvolupat el seu treball audiovisual com a director de fotografia, productor i promotor de les arts audiovisuals. Té més de 16 anys d’experiència, el seu treball s’ha mostrat a diversos països d’Amèrica Llatina i els Estats Units. Ha treballat en la realització d’investigacions especials, criminals i policials.

Va codirigir el Freak Film Festival de Tijuana realitzat a Londres, Berlín, Espanya i Nova York. És editor i fundador de TankeStudioMagazine.

Té estudis al CAAV. Producció cinematogràfica al CECBC. Documental “One (wo) man”. Projecte de Cinema Fàbrica de Redes, IMCINE. Diplomat en cinematografia pel CCC, CECUT. Diploma de Guió a CIGCITE. Valoració i anàlisi de la pel·lícula al (CAAV). Va col·laborar en l’últim vídeo de “The Killers of Spike Lee”, selecció de testimonis Doculab 2012. Viu a la ciutat de Los Angeles i Tijuana.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer