¿Enserrao?

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: ¿Enserrao?

Gènere: Curtmetratge Documental

Direcció: Isabel Moreno Martínez

País: Espanya

Any: 2020

Duració: 4'

Idioma: Castellà

Producció: Jaime García García

Tema: COVID i diversitat funcional

Sinopsis: Durant la quarantena de la COVID-19, un andalús que fa poc temps que viu a Lorca parla per la finestra amb el seu veí per primera vegada. Finalment s’adona que no tothom viu el mateix tipus de confinament. A Espanya més de 100.000 persones viuen en confinament permanent per falta d’accessibilitat a casa seva i 1,8 milions de persones depenen de tercers per sortir de casa seva.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Curtmetratges
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals

Entrades
Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Isabel Moreno Martínez

Isabel Moreno (1984, Murcia) de l’any 2000 a l’any 2002 va realitzar el batxillerat d’arts a Caravaca de la Cruz, sent comunicació audiovisual l’assignatura en la que més va destacar. De 2002 a 2005 va cursar la titulació de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària a l’Escola d’Arts d’Oriola (Alacant). Del 2013 al 2015 va estudiar Imatge, en els centres d’Alcalá de Guadaira (Sevilla) i Màlaga. Va realitzar com a projecte final diversos enregistraments per a episodis i un tràiler de 5 minuts sobre un reality show anomenat “CozUare Beauty Fitness” dirigit per Virginia Bright.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer