El monstruo invisible

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: El monstruo invisible

Gènere: Curtmetratge Ficció

Direcció: Javier Fesser i Guillermo Fesser

País: Espanya

Any: 2019

Duració: 29'

Idioma: Tagalog

Subtítols: Català i castellà

Producció: Películas Pendelton, para Acción contra el Hambre

Tema: Pobresa extrema a Filipines, treball infantil

Sinopsis: El pare d’Aminodin sempre somriu perquè diu que “les persones felices viuen més temps”. Per això Aminodin, de vuit anys, posa el seu millor somriure mentre treballa a la deixalleria de Papandayan, on viu amb la seva família. El seu cosí Aliman, en canvi, va perdre el seu pare quan van començar a caure bombes del cel a la ciutat de Marawi, a Filipines.

Activitat: Pots veure aquí el cinefòrum online que va tenir lloc el 9 d’abril de 2021 amb els directors Guillermo i Javier Fesser i un representant de l’ONG Acción contra el hambre.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Curtmetratges
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals

Entrades
Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te al nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

Entrades
Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Javier Fesser i Guillermo Fesser

Javier Fesser, ha guanyat sis premis Goya i dirigit pel·lícules tan destacades com ”El milagro de P. Tinto”, “Camino” o dues adaptacions de Mortadel·lo i Filemón. La seva última obra, “Campeones”, un èxit de la crítica, públic i recaptació, es consolida com la producció espanyola més reeixida de 2018. Sempre compromès amb temes socials, Javier ha dirigit projectes audiovisuals vinculats a organitzacions com UNICEF i l’Organització d’Estats Iberoamericans.

Guillermo Fesser, arxiconegut pel seu programa Gomaespuma al costat de Juan Luis Cano. Guillermo exerceix com a escriptor i corresponsal als Estats Units. Dins de la seva multifacètica carrera destaca la creació de la Fundación Gomaespuma, la direcció de la pel·lícula ”Cándida”, basada en la biografia de la seva empleada domèstica que va publicar sota el títol “Cuando Dios aprieta ahoga pero bien”, i la publicació d’un innovador llibre interactiu per a nens i nenes creat específicament per a tauletes i telèfons mòbils, entre altres.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer