El infierno

Reprodueix vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: El infierno

Gènere: Curtmetratge Documental

Direcció: Raul de la Fuente

País: Espanya

Any: 2019

Duració: 22'

Idioma: Anglès

Subtítols: Català i castellà

Producció: Amaia Remirez

Tema: Joves empresonats, desprotecció judicial a Sierra Leona

Sinopsis: Chennu va cometre amb 15 anys el seu primer delicte: ser un nen del carrer. I va entrar a l’infern: Pademba Road, la presó d’adults de Freetown. Al’infern hi mana Mr. Sillah, i no hi ha esperança. Chennu va aconseguir sortir després de quatre anys. Ara hi vol tornar.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Curtmetratges
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals

 

Premis i Festivals

- Warsaw Film Festival: Millor Curtmetratge Documental (2020)
- TiSFF. Thess International Short Film Festival: Cinematic Achievement Award (2020)
- Festival de Curts Vila de l'Orotava: Primer Premi + Millor Fotografia (2020)
- Premis Fugaç: Millor Curtmetratge Documental (2020)

Entrades
Versió Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te al nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

Entrades
Versió Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

03 EL INFIERNO_cartel 70x100.indd

Raul de la Fuente

Raul de la Fuente, director, guionista i muntador. El seu llargmetratge “Another Day of Life” ha rebut el premi EFA com a Millor Llargmetratge d’Animació Europeu 2018, així com els premis Goya i Platí 2019 (en la mateixa categoria), el Premi del Públic al Festival de Sant Sebastià i va ser estrenat a la Secció Oficial del Festival de Cannes. De curtmetratges destaquen “Minerita” (Goya al Millor Curt Documental 2014 i semifinalista per als Oscars 2016), “La febre de l’or” i “Verge negra”.

Filmografía

– El infierno (2019)
– Another Day of Life (2018)
– Love (2017)
– La fiebre del oro (2017)
– Alto el fuego (2016)
– 30.000 (2015)

Newsletter

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer