El infierno

Reprodueix vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: El infierno

Gènere: Curtmetratge Documental

Direcció: Raul de la Fuente

País: Espanya

Any: 2019

Duració: 22'

Idioma: Anglès

Subtítols: Català i castellà

Producció: Amaia Remirez

Tema: Joves empresonats, desprotecció judicial a Sierra Leona

Sinopsis: Chennu va cometre amb 15 anys el seu primer delicte: ser un nen del carrer. I va entrar a l’infern: Pademba Road, la presó d’adults de Freetown. Al’infern hi mana Mr. Sillah, i no hi ha esperança. Chennu va aconseguir sortir després de quatre anys. Ara hi vol tornar.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Torna al menú de Curtmetratges
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals

 

Premis i Festivals

- Warsaw Film Festival: Millor Curtmetratge Documental (2020)
- TiSFF. Thess International Short Film Festival: Cinematic Achievement Award (2020)
- Festival de Curts Vila de l'Orotava: Primer Premi + Millor Fotografia (2020)
- Premis Fugaç: Millor Curtmetratge Documental (2020)

Entrades
Versió Presencial

Aquesta versió ha acabat. Subscriu-te al nostre newsletter per a estar al corrent de totes les novetats del festival.

Entrades
Versió Online

La 1ª edició d'IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

03 EL INFIERNO_cartel 70x100.indd

Raul de la Fuente

Raul de la Fuente, director, guionista i muntador. El seu llargmetratge “Another Day of Life” ha rebut el premi EFA com a Millor Llargmetratge d’Animació Europeu 2018, així com els premis Goya i Platí 2019 (en la mateixa categoria), el Premi del Públic al Festival de Sant Sebastià i va ser estrenat a la Secció Oficial del Festival de Cannes. De curtmetratges destaquen “Minerita” (Goya al Millor Curt Documental 2014 i semifinalista per als Oscars 2016), “La febre de l’or” i “Verge negra”.

Filmografía

– El infierno (2019)
– Another Day of Life (2018)
– Love (2017)
– La fiebre del oro (2017)
– Alto el fuego (2016)
– 30.000 (2015)

Newsletter

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer