El delicte reticent

Reproducir vídeo

Fitxa tècnica

Títol original: The Reluctant Crime

Gènere: Ficció

Direcció: Arvind Pratap

País: Índia

Any: 2020

Duració: 90'

Idioma: Hindi

Subtítols: CatalàI i castellà

Producció: Arvind Pratap, Monika Thakur, Awnish Kotnaal

Tema: Denuncia una marginació institucionalitzada contra la casta més baixa de l’Índia que només recentment s’ha començat a reparar, pobresa, crims policials

Sinopsis: “El crim reticent” és la història de dos homes i una dona que pertanyen a una casta nòmada de l’Índia anomenada Jokhu, Gogai i Basanti, els membres de la qual són privats de qualsevol dret constitucional, fins i tot el reconeixement d’identitat oficial. La situació d’extrema pobresa en què viuen els empeny a cometre un crim, que els complicarà encara més la vida.

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats. Ens veiem en 2022!

Torna al menú d’Activitats
Torna al menú de Llargmetratges de ficció
Torna al menú de Llargmetratges documentals
Torna al menú de Curtmetratges

ESTRENA A ESPANYA

Premis i Festivals

- Selecció oficial a Antakya International Film Festival (2020)

Entrades
Online

La 1ª edició d’IMPACTE! ha acabat. Subscriu-te al newsletter per a estar al corrent de totes les novetats.

Arvind Pratap

Arvind Pratap és guionista, director, director de fotografia, productor i editor, autodidacta, de les seves pel·lícules. És un àvid amant del cinema artístic mundial. Nascut i crescut en un petit poble de la zona oriental d’Uttar Pradesh, a l’Índia, ara té la seva seu a Mumbai. És el director general de Folklore Films, que dóna suport al cinema independent a la regió. És conegut sobretot per fer pel·lícules autòctones i realistes amb actors professionals i no professionals.

Versió Online —

A la icona de la dreta del vídeo trobaràs el botó de lloguer